Články

Běžně se setkáváme na svatbách s tradicemi jako je rozbíjení talíře - víte, že si máte nechat střep pro štěstí?, společná polévka, novomanželský tanec anebo třeba krájení dortu.

Naše Vánoce

29.12.2020

Letos jsem se na ně těšila mnohem více než jiné roky. Nevím proč, ale bylo to tak. Přišlo mi, že jsem se jich nikdy nemohla dočkat více, ani v dobách, kdy jsem byla ještě špunt. Člověk by možná řekl, že to bylo naší dcerkou. Jenže byly to už její druhé Vánoce. Takže to velké POPRVÉ, už jsme měli za sebou. ...

Nechala jsem auto na kraji louky v jižních Čechách a vyrazila dále pěšky na místo, které jsem objevila minulý týden při rodinné procházce.

Láká Vás focení v kavárnách a nevíte jak na to? Není nic jednoduššího než si vybrat tu svoji a vyrazit. Na sklonku roku jsem oslovila Elišku, která byla tak hodná a šla mi za modelku. Chtěla jsem vyzkoušet nová místa a jedno z nich je brněnská kavárna Klafé na Kraví hoře.

Často jsem se setkávala s názory, že kompakt je stejný jako zrcadlovka, proč tedy chtít něco víc? Proč utrácet peníze jen za další fotoaparát?

Moje začátky

15.05.2018

Také vzpomínáte, jak jste se dostali tam, kde nyní jste? Jaké byly ty kouzelné začátky, kdy jste neměli vůbec tušení do čeho se pouštíte a jak to vlastně vše dopadne?